About Balt Leenman

Ik ben een ICT’er tegen wil en dank, zou je kunnen zeggen. Er bij toeval ingerold terwijl mijn belangstelling veel breder reikt dan ICT. Hoe kan nieuwe technologie een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld? Daar ligt mijn fascinatie en adviseer ik organisaties bij. 

Ik heb technische computerkunde gestudeerd aan de HTS en las toen al graag psychologieboeken. De menskant en later ook organisatiekant van ICT fascineren mij enorm. In de loop van mijn carrière ontwikkelde ik mij tot trendwatcher en opinieleider op gebied van nieuwe technologie.

Hoe kan nieuwe technologie een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld? Daar adviseer ik organisaties bij. Dat nieuwe technologie bijdraagt aan beter is namelijk niet vanzelfsprekend. We laten ons gemakkelijk meeslepen door de ontwikkelingen zonder ze zelf de baas te blijven. Of we veranderen te traag omdat we onvoldoende beseffen hoe nieuwe ontwikkelingen kunnen bijdragen aan het realiseren van doelstellingen

Met mijn inzet op ‘master technology’ streef ik er samen met organisaties naar om door nieuwe technologie een impactvolle organisatie te creëren.

Neem contact met mij op.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close